miércoles, 17 de agosto de 2011

Zombibus

Sí, sí... ja ho llegiu bé...Des de les 4 de la tarda d'ahir, fins avui a les 11'30 hem recorregut Argentina des de Salta (aix...salta...) fins a San Ignacio (Misiones) en omnibus, que és on ens trobem ara mateix, sota una transparent cortina d'aigua que ens ha assetjat mentre sortíem de comprar del súper.

L'última nit a Salta va ser espectacular! Dos "mozos" ens van ajudar a conèixer Leo Mattioli, la cumbia i el seu ritme. Ara ens queda per descobrir el Tango...serà a Iguazú? A Buenos Aires??...

Avui escassament hem passejat pel poble de San Ignacio, on demà visitarem les runes dels Jesuites i l'Amanda m'ha enganyat per fer una ruta en bici de 16km de la que una petita part del meu cos se'n ressentirà...no cal dir quina, no?

El paisatge és rediferent de la resta de paisatges que hem vist, hem passat de l'aridesa a la vegetació verda i frondosa, de carrers asfaltats a una ruta principal asfaltada i camins argilosos i mal empedrats, de veure nens amb uniforme de l'escola a nens descalços, bruts i despentinats. Els contrastos argentins no deixen indiferent a ningú!!

Demà, si no plou i ens quedem sense internet, tindreu reportatge fotogràfic del dia!!

Gaudiu de la calor tant com nosaltres!!! ;)

1 comentario:

  1. Ei! Quin goig poder llegir les vostres vivències des del país veí, a cops abandonat del Paraguay!! passeu-ho molt bé!! ojo amb els argentins i el tango jajjaa

    Àngel

    ResponderEliminar