viernes, 12 de agosto de 2011

Salteando!







Ahir va ser un dia de trasllats. Vam atravessar de sud a nord el país, però per poc que ens quedem a El Calafate. Està vist que les targetes et juguen M-ales passades i de vegades val més anar a peu fins la guixeta i parlar-ho cara a cara. Finalment, vam viatjar fins a Salta via Buenos Aires. L'home del dia: el A-utobusero, que ens va portar a la porta del Hostel per uns pocs pesos.
Avui ens hem aixecat amb l'olor de medialunas de l'esmorzar. Més tard, hem pujat al Cerro de San Be-R-nardo i com que 'la plata' escasseja ho hem fet A PEU enlloc d'agafar el telefèric: 1070 esglaons a 34ºC de temperatura. A Salta ens hi quedarem entre 2 o 3 dies per explorar aquestes terres: Humaua-C-a (amb parada obligada a S.S. de Jujuy!) i Cafayate. Els que ja heu estat per aquí, sabem que les Salinas i Cachi valen molt la pena, però no volem repetir.
Aquest vespre mentre sopàvem una milanesa generosa enmig de la plaça 9 de juli-O, hem estat testimonis d'una manifestació amb batukada inclosa! Arran de la tràgica mort de dues franceses, han detingut als presumptes culpables i els assistents a la mani eren amics i familiars
dels detinguts que acusen al govern (los hijos del poder com diuen aquí) de ser els vertaders culpables de les seves morts. Nosaltres estem rebé i no volem que aquest fet us inquieti el més mínim!
A la vostra salut, una Quilme-S! Anem a rentar roba...

No hay comentarios:

Publicar un comentario