domingo, 28 de agosto de 2011

Dale dale Booo... dale dale dale Boca!!








Totalment adaptats als Ayres Porteños (el nom del nostre hostel a San Telmo) aquests dos dies hem pogut disfrutar d'alguns dels espectacles més impresionants que ofereix la ciutat!!! Ahir vam assistir a una de les funcions del Festival Mundial de Tango que ens va mostrar la passió que senten molts portenyos i foranis per aquest ball, per l'elegància i energia que desprén aquesta dansa.



I avui.. avui hem assistit a la Bombonera (l'estadi del Boca Juniors) però en ple derbi entre Boca J. (1) - San Lorenzo (1). El camp a reventar, tenyit de blau i groc, els 'barras bravas' tocant i cantant els himnes sense ni un minut de descans, la graderia creant un batec acompassat. El joc.. millorable, sens dubte, però per alguna cosa els culés estem mal acostumats! xP



De moment hem descobert el barri de la Recoleta, el barri de San Telmo, Puerto Madero i Boca. Els propers dies ens aproparem a Palermo a visitar el nostre amfitrió a l'arribada, així com algun passeig pel microcentro. Ens queden sens dubte molts llocs per descobrir encara!



El compte enrera està en marxa. En menys d'una setmana tornem a terres catalanes!! Un petonàs a tots/es!




1 comentario: