domingo, 7 de agosto de 2011

Descobrint Buenos Aires...









Avui ens hem llevat d'hora... d'hora? Despres d'una esmerada compra al Carrefour (el lema: Carrefour, esta bueno para vos) hem assaborit unes milaneses amb pure fet al departamento dels nostres amfitrions. Amb la panxa a punt d'explotar la millor manera de fer-ho baixar era descobrint Buenos Aires. Els transports variats: el colectivo 110 (bus), el subte D (metro), el taxi (taxi ;P) i a peu! Hem visitat la Recoleta on hi ha un cementiri on qualsevol tremolaria en una nit de la por amb un mausoleus tetrics i a la vegada espectaculars. La parada a la Feria d'artesania la postpondrem per la tornada.
Despres visita a Puerto Madero on hi trobem el Puente de la Mujer del Calatraba. La ruta ha seguit per la Plaza de Mayo, la casa rosa, la Catedral i l'obelisc. Ara si, empanada de carn per sopar i recuperar forces i a seguir ruta.Dema de bon mati marxem a El Calafate, al sud!! Alla s'acabara el 'buen tiempo' i haurem de tapar-nos de veritat. El 'saco', guants, gorro, termica, botes i DALE!

3 comentarios:

  1. Les fotos amb pose "Arale" s'estàn convertint en un clàssic jeje.
    Quina enveja, boludes!

    ResponderEliminar
  2. Aix quins records... passeu-ho molt bé reinones i disfruteu, empapeu-vos de totes les experiències que de ben segur, seran irrepetibles.
    un petonàs boludes!!!

    me

    ResponderEliminar
  3. Collon... Les fotos moooolt bé! jejeje Quina enveja i la resta de la humanitat que treballa, tancats aquí treballant. Ja se que vull que em portis d'Argentina Amanda. Un viatge per mi! =)

    Passeu-vos-ho molt bé!

    ResponderEliminar